



## EVENT TIMETABLE OULTON PARK

## **BARC Car Club Championships**

## 15 October 2022

## **Oulton Park International**

Start		End	Duration	Category	Session		Scrut
08:45	-	09:00	00:15	BSRC Super Series - All Classes	Qualifying		
09:10	-	09:30	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigma 150	Qualifying		07:30
09:40	-	10:00	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Qualifying		08:00
10:10	-	10:30	00:20	Caterham Graduates Championship - Sigmax/Sigma 135	Qualifying		08:30
10:40	-	10:55	00:15	Kumho BMW Championship	Qualifying		09:00
11:10	-	11:25	00:15	BSRC Super Series - Division 1 & F250 Mono	Race No	1	15 min
11:40	-	12:05	00:25	Caterham Graduates Championship - Sigma 150	Race No.	2	25min
12:20	-	12:40	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Race No.	3	20min+1lag
12:45	-	13:30	00:45	Lunch break			
13:30	-	13:50	00:20	Kumho BMW Championship	Race No.	4	20min
14:05	-	14:30	00:25	Caterham Graduates Championship - Sigmax/Sigma 135	Race No.	5	25 min
14:45	-	15:00	00:15	BSRC Super Series - Divison 1, F450 National, F125 Open	Race No	6	15 min
15:15	-	15:35	00:20	CNC Heads Sports/Saloon Championship	Race No.	7	20min+1la
15:53	-	16:18	00:25	Caterham Graduates Championship - Sigma 150	Race No	8	25 min
16:33	-	16:48	00:15	Kumho BMW Championship	Race No.	9	15 min
17:03	-	17:18	00:15	BSRC Super Series - F250 Mono, F450 National, F125 Open	Race No.	10	15 min
17:33	-	17:58	00:25	Caterham Graduates Championship - Sigmax/Sigma 135	Race No.	11	25 min